Een uniek traject om opnieuw in je kracht te leren staan.

Aan de hand van verschillende creatieve technieken, gaan we met je verhaal aan de slag. We maken samen oefeningen die je helpen om inzichten te krijgen in je proces, om groeimogelijkheden te ontdekken en rust te vinden,…

Het traject loopt over 4 maanden, waarin we elkaar 5x zien gedurende 1.5u à 2u.

De eerste 4 sessies volgen elkaar tweewekelijks op. Dan ga je gedurende twee maanden zelf aan de slag en volgt de vijfde en laatste sessie.

Na dit traject heb je zelf alle tools in handen om je emoties te uiten, meer rust te vinden en te ontdekken wat je nodig hebt om je goed in je vel te voelen

Prijs: 750 euro voor het volledige traject incl. gebruik materiaal en materiaal box voor thuis.

Door jezelf die rust te gunnen, creëer je opnieuw ruimte om te kijken naar je onderbewuste wensen en noden

In dit unieke traject leer ik je de juiste tools aan
om je emoties op een veilige manier te uiten
en ze een plaats te geven.

Ik zorg dat je inzichten in jezelf,
je patronen, wensen en verlangens kan ontdekken.

Daarnaast help ik je om rustmomenten te creëren.

Sofie P.
Van klassieke psychotherapie krijg ik de kriebels…het is gewoon echt niets voor mij. Daarom kies ik voor een creatieve therapeute. Naast praten krijg je heel wat tools om te leren omgaan met gevoelens, situaties… Shana voelt perfect aan wat je nodig hebt. Ook al heb je een dipje en gaat het wat minder goed…ook daar weet ze goed op in te spelen. Het dagboektraject als leidraad is echt een aanrader!
Dit traject kan je zowel privé als in groep volgen. Ik koos bewust voor een privétraject omdat ik dan enkel rekening moet houden met de agenda van Shana en mezelf. De aanpak is daardoor ook persoonlijker. Het fijne is dat Shana bij elke sessie ook zelf meedoet en ook haar werk/emoties laat zien.

Het doel van de kunst is niet het uiterlijk van dingen weer te geven, maar het innerlijk… dat is de echte werkelijkheid.

– Aristoteles